Dvd's - Digitaalvideo

Digitaal Videoprodukties Delft
Ga naar de inhoud

Dvd's

Digitaliseren

Uw video-opnamen op Dvd


Digitaal Videoprodukties beschikte, als één van de eerste bedrijven in Nederland, over de apparatuur om uw opnamen betaalbaar en met professionele kwaliteit op Dvd te branden. Zodat U verzekerd blijft van optimale kwaliteit van zowel kleur, beeld en geluid. Óók na vele jaren van gebruik en of opslag.

De Dvd's krijgen dezelfde lay-out en toepassingen zoals in de populaire Hollwood producties.

Wij beschikken over Dvd-branders waarmee wij elke gangbare Dvd norm kunnen branden, zodat onze Dvd's altijd compatibel zijn met uw Dvd-speler. Daarnaast kunnen wij uw Dvd's leveren met surroundgeluid 7.1.

Denkt u eens aan de ongekende mogelijkheden om uw films met onschatbare waarde veilig te kunnen stellen voor de toekomst.

Neemt u gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wij leveren deze scanservice uitsluitend onder voorbehoud dat aangeleverd materiaal geen inhoud bevat die als aanstootgevend kan worden ervaren of waar auteursrechten op zitten.


Uw kunt kiezen voor onderstaande Dvd-types:

EXTRA = Verbatim Dvd-R
Gold Archival
, 4.7 Gb

Bij Verbatim Dvd-Gold schijven wordt gebruikgemaakt van technologie van MKM/Verbatim die een hogere opnamekwaliteit waarborgt voor al uw opnamen ( meer info).
 


BASIS = Verbatim Dvd-R
schijven, 4.7 Gb

De beschrijfbare Dvd-R schijven van Verbatim zijn ideaal om bijvoorbeeld een kopie van een andere schijf te maken ( meer info).
Mobiel: +31 (0)6 - 505 21 731 (tot 21:30 uur!)
Telefoon: +31 (0)15 - 889 22 86 (tot 21:30 uur!)
Terug naar de inhoud